Bruk siste rest av fridager på en solferie

Gode priser i november og desember.

Dette hadde vel ikke vært dumt akkurat nå... Foto: Colourbox
Dette hadde vel ikke vært dumt akkurat nå... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss slutten av 2009, og dermed gjelder det å gjøre opp regnskap over feriedagene du har brukt. Vil du ha fri i romjulen, må du spare 3 1/2 arbeidsdag (kanskje bare tre, for mange arbeidsgivere gir sine ansatte fri hele nyttårsaften).

Er du av de heldige som har mer enn dette å ta ut i feriedager før året er omme? Da er det bare å begynne å planlegge. Reiser du i november eller desember (vel å merke før juleferien), er prisene ganske hyggelige.

Vi har plukket ut noen av godbitene som er tilgjengelige hos de største charterselskapene nå før jul. Prisene er hentet inn 10/11 og baserer seg på at to reiser sammen. Vi har valgt spesifiserte reiser. Det finnes flere ledige reiser enn oppgitt her, og også rimeligere, dersom du velger lavere standard eller reiser uspesifisert.

Av de virkelige godbitene, vil vi trekke fram Apollos pakke til Phuket. Du får 14 dagers ferie på et hotell med fire soler til 7948 per person. En annen godbit, også fra Apollo, er en uke i Sharm el Sheik på fem solers golfhotell til 4.348 kroner. Eller hva med å gjøre julehandelen i Dubai? Solia har en ukes tur til 5.995 kroner, med overnatting på firestjerners hotell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer