Bryggervarenes venner

Her er de øvrige nominerte i kategorien for ølhus.

Publisert
Sist oppdatert

ØlbarenØlbaren har vært i drift siden 2002, og serverer øl fra flere land, men ikke fra de store og mest kjente bryggeriene. Utvalget varierer, så det er ikke sikkert du vil få favoritten fra forrige gang ved neste besøk. Her er det plass til omkring 40 personer. Baren holder åpent alle dager unntatt søndag, fra 21-01 mandag, 16-01 tirsdag til torsdag samt lørdag og 15-01 fredag. Mandag er fortrinnsvis røykfri dag. Baren ligger på Nørrebro.

Adresse: Elmegade 2, 2200 København N

Den Tatoverede EnkeHer er belgisk øl og belgisk mat i høysetet, med et utvalg på mellom 100 og 150 typer øl. Belgisk øl er forøvrig kjent for sitt høye alkoholinnhold, så her blir det nok raskt muntert. Det er forskjellige åpningstider på restaurant og bar, begge holder lukket søndager. Baren holder åpent mandag 16-24, tirsdag til torsdag 14-01 og fredag og lørdag 14-02. Restauranten holder åpent 17-22 mandag til lørdag. Baren har forøvrig en søsterpub i Göteborg - The Rover. Baren ligger i indre by.

Adresse: Gothersgade 8 D, 1123 København K(Inngang 8C, Boltens Gård)

Ekstern lenke:Den Tatoverede Enke på nett

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer