Bryt nyttårsforsettene med stil

Lei av nyttårsforsettene allerede? Skal du først trosse forsettet om ikke å spise sjokolade, så holder det ikke å snike til seg en kjip Snickers - gjør det skikkelig og med schwung.

Publisert
Sist oppdatert

Søtsaker

Nyttårsforsett: "Jeg skal slutte å spise sjokolade og søtsaker."

DinSides djevelske tips:Søtsaker er syndig og deilig - hvorfor kaste bort noen av livets gleder på dårlige nyttårsforsetter? Men det er ikke noe poeng i å spise Japp i smug når du kan fråtse i syndige, eksklusive søtsaker. Tør vi foreslå en tur til Pascals konditori i Tollbugata eller Drammensveien i Oslo sentrum, eller til Kristines Franske Fristelser i Kirkeveien på Majorstua?

Danskene er forøvrig også ganske gode på søtsaker; her kan vi foreslå Bojesen's eller PB Chokolade i København. Bojesen's sjokolader får du kjøpt på Emmery's bakerier, mens PB Chokolade har egne utsalg og caféer med sine produkter. Du finner PB's butikker i Skoubogade 1 i sentrum, samt i bydelene Østerbro og Fredriksberg.

Men hvor bør du dra for å finne verdens beste sjokolade, for den ultimate sprekken? Pierre Hermé i Paris er kjent for sin utsøkte konfekt, han finner du på 185 rue de Vaugirard eller 75 rue Bonaparte i den franske hovedstaden.

    >> Klikk her for å se hvordan ekspertene spiser sjokolade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.