Bryt nyttårsforsettene med stil

Lei av nyttårsforsettene allerede? Skal du først trosse forsettet om ikke å spise sjokolade, så holder det ikke å snike til seg en kjip Snickers - gjør det skikkelig og med schwung.

Publisert
Sist oppdatert

Søtsaker

Nyttårsforsett: "Jeg skal slutte å spise sjokolade og søtsaker."

DinSides djevelske tips:Søtsaker er syndig og deilig - hvorfor kaste bort noen av livets gleder på dårlige nyttårsforsetter? Men det er ikke noe poeng i å spise Japp i smug når du kan fråtse i syndige, eksklusive søtsaker. Tør vi foreslå en tur til Pascals konditori i Tollbugata eller Drammensveien i Oslo sentrum, eller til Kristines Franske Fristelser i Kirkeveien på Majorstua?

Danskene er forøvrig også ganske gode på søtsaker; her kan vi foreslå Bojesen's eller PB Chokolade i København. Bojesen's sjokolader får du kjøpt på Emmery's bakerier, mens PB Chokolade har egne utsalg og caféer med sine produkter. Du finner PB's butikker i Skoubogade 1 i sentrum, samt i bydelene Østerbro og Fredriksberg.

Men hvor bør du dra for å finne verdens beste sjokolade, for den ultimate sprekken? Pierre Hermé i Paris er kjent for sin utsøkte konfekt, han finner du på 185 rue de Vaugirard eller 75 rue Bonaparte i den franske hovedstaden.

    >> Klikk her for å se hvordan ekspertene spiser sjokolade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer