Budsjettvennlige høstferier

Lei masete barnearrangementer, innpåslitne suvenirselgere og dyre hoteller? Vi tipser deg om garantert fornøyelsesparkfrie høstferier.

Romantikken kan godt stå i høysetet i Praha.
Romantikken kan godt stå i høysetet i Praha. Vis mer
Publisert

Finn frem byskoene, øyhabitten eller fjellstøvlene, og dra på høstferie med DinSide Reise. Passer det best med en rimelig men pulserende storby? Eller vil du nyte fjorden, høststille feriesteder og nydelig sjømat? Vi har også tips til deg som forbinder høsten med glassklar fjelluft og vakre høstfarger.

Vi anbefaler høstvarme bygater i Praha, de svenske øyperlene Koster og det fargesprakende norske høstfjellet.

Budsjettvennlig storby

Er du sugen på storbyen, men har lite penger? For ca. 225 kroner i døgnet kan du klare deg i Praha i høst. Og det bør ikke friste bare deg som må reise med budsjettet i bakhodet.

Prahas fremste attraksjon er byen selv med sin mangespektrede arkitektur fra mange tidsepoker, og gode, romantiske stemning. I oktober er ikke turistene like mange, og det er ikke like hett som det kan være sommerstid. (medio september var temperaturen tjue grader) Og hotellene setter ofte prisene ned med en tredjedel av hva som er standard i høysesongen.

Vi gir deg våre tips fra Praha 16548">her. (Nå får du også svært billige flybilletter til den tsjekkiske hovedstaden. Les mer om dette 16453">her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer