Bulgaria billigst

Vil du dra på pakketur til Sydlige strøk i sommer er det ikke tvil om hvor du bør dra: Bulgaria er pristestens soleklare vinner - som det eneste reisemålet til under 3.000 kroner i fellesferien. Hvilken destinasjon som er billigst vil imidlertid variere litt i forhold til hvor i landet du bor - så denne gangen har vi testet billetter fra nord til sør.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har vi testet priser på charterturer til Syden i fellesferien - og vi har gode nyheter til deg: Du er enda ikke for sent ute til å gjøre et lite reisekupp! Og det midt i beste fellesferien.

Kriterier

Vi har søkt etter de billigste ukesreisene med avreise mellom 9. og 25. juli. Prisene som er oppgitt er per person, basert på at to personer reiser sammen. For enkelhets skyld har vi delt Norge inn i fem soner:

 • Nordnorge: Bodø, Tromsø, Evenes
 • Midtnorge: Trondheim, Molde
 • Vestlandet: Bergen, Ålesund
 • Sørlandet: Stavanger, Kristiansand
 • Østlandet: Gardermoen, Torp
 • I tillegg har vi tatt med noen priser fra Gøteborg, da reiser herfra var billigst, ettersom det er nærliggende å reise hit fra store deler av østlandet. Merk! Billettprisene fra Gøteborg er regnet om til norske kroner og kan derfor variere noe om det skulle bli markante kursendringer.

  For å gjøre det litt mer oversiktlig har vi både søkt generelt på Syden, for å finne de aller billigste prisene fra forskjellige byer over hele landet. Vi har også tatt for oss tre av de mest populære chartermålene - Spania, Hellas og Kanariøyene - og funnet de billigste reisene her fra de forskjellige landsdelene.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer