Bunnpriser til Syden før jul

Sleng deg på flyet! Det blir neppe like billig igjen før i mai neste år.

Publisert
Sist oppdatert

Sydenreiser nå er eksepsjonelt billige. Vi finner turer fra Norge til varmere strøk helt nede i 700 kroner! Da får du riktignok kun flyreisen, men vil du ha med hotell i pakkeprisen trenger du bare doble utlegget. Det er likevel en svært billig feriereise.

Nå er det snart siste sjanse for de billige førjulsreisene, så det gjelder å slå til. Følg med prisutvikling og nye tilbud selv i restplassoversikten som oppdateres døgnet rundt.

Kanonpriser til milde øyer

Aller billigst nå reiser du til Madeira og Gran Canaria. For under tusenlappen finnes det flere muligheter ut fra Oslo, og legger du på noen ekstra hundrelapper får du både fly og hotell fra flere destinasjoner.

 • Se de billigste reisene fra Norge nå
 • I oversikten har vi med restplasser fra Oslo, Trondheim, Bergen, Haugesund, Harstad, Stavanger, Kristiansand, Bodø, Ålesund og Sandefjord. Utvalget og prisene varierer, og det kan for flere lønne seg å ta bilen fatt i jakten på de billigste utreiseflyplassene, fremfor å velge nærmeste flyplass.

  Eksotisk ferie

  Blir Kanari, Egypt og Madeira for kjedelig, finnes det også ledige reiser til fjernere destinasjoner. Men utvalget fra Norge er begrenset. Det beste tilbudet finner vi i Sverige; du får 14 dager fra Göteborg til Phuket med Ving Sverige for 4.900 svenske kroner. Utreise 14. desember. To dager senere kan du for samme beløp og med samme selskap reise til Goa i India fra Stockholm.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer