Burberry-frykt i Storbritannia

Burberry-rutene er ikke lenger gangbart på britiske utesteder. En pub i Aberdeen nektet en britisk kvinne adgang fordi hun – som så mange andre – bar på to populære moteprodukter: En paraply og en veske fra det britiske motehuset Burberry.

Moteslageren er blitt fy-fy på britiske puber.

Foto: Inga Holst
Moteslageren er blitt fy-fy på britiske puber.

Foto: Inga Holst Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har et flere episoder hvor folk i Burberry-klær har laget problemer. Dette er ikke noe totalforbud, men vi ønsker ingen bøller, så vi vurderer hvert tilfelle som det kommer, sier sjef ved puben Filling Station, Maureen Lethorn til avisen Daily Record.

- Jeg hadde på meg mine beste klær. Men av en eller annen grunn fikk de problemer med vesken og paraplyen min, sier den ulykkelige kvinnen.

Hooligan-mote

Bakgrunnen for den nye retningslinjene på antrekksfronten skal være at Burberry-rutene har blitt populære effekter hos fotballbøllene.

- Burberry-klær blir vanligvis brukt av uønskede elementer og bråkmakere, sier David Cook, fra sikkerhetsselskapet Option One Security, som er ansvarlig for sikkerheten ved den britiske puben.

- Det er åpenbart at ikke alle som går iført disse klærne er bråkmakere, men vi må være forsiktige.

Kvinnen ankom baren kort tid etter en flokk gutter iført Burberry-klær.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer