Burj Al Arab, grenseløs luksus

Andre hoteller kan matche det på pris. Men der stopper det. Ingen hoteller i verden er så luksuriøse som Burj Al Arab.

Publisert

Verdens eneste og største hotell med syv stjerner og kun suiter. Alt som ser ut som gull her er ekte. Det sies at hotellet må være fullbooket i flere hundre år framover, for å gå i null. Alt du har hørt om Burj al Arab er sant. Men du har neppe hørt alt.

Ingen vanlige rom

Du bestemmer hastigheten: Den ovale sengen på soverommet roterer.
Du bestemmer hastigheten: Den ovale sengen på soverommet roterer. Vis mer

Hotellets minste rom måler 169 kvadratmeter, toppsuiten er noe større; 780 kvadratmeter blir til to etasjer (selvfølgelig med egen heis), to soverom, fem stuer, et arabisk møterom (Majlis) flere bad og garderoberom som er større en et vanlig hotellværelse. I tillegg får du en privat kino, og selvfølgelig din egen hotellstab. Gjestene til Royalsuiten får valget av å bli hentet med Rolls Royce Silver Seraph, eller helikopter som lander direkte på taket.

Burj Al Arab ble ikke bygget for å tjene penger, hotellets målsetning er å være verdens ypperste av sitt slag. Møblement, interiør og dekor er hentet fra all verdens hjørner. Royalsuiten ser følgelig ut som et fantasibilde. Soverommet lyser i rødt og gull, de ulike stuene har fått hver sin stemning. Utsikten sies å være den beste du får ut over den Arabiske Gulf.

Med ubåt til restauranten

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hotellets restauranter har fått treffende navn som ”Solens Øye” og ”Havets Port”. Mens hovedrestauranten ligger på utsiden av hotellets toppetasje, må du ta en undervannsbåt for å få bordplass i ”Havets Port”. Det finnes totalt syv restauranter å velge i. I tillegg tilbyr hotellet shopping i et titalls designforretninger, skulle du ha noen dirham du ønsker å bli kvitt.

Døgnprisen på hotellets Royalsuite er kr 63.000.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer