Busspassasjer halshugget

- Det er en grunn for at du aldri har hørt om "bus rage", het det i Greyhound-reklamene. Nå må de fjernes.

Busspassasjer halshugget
Publisert
Sist oppdatert

Det var forrige uke at Vince Weiguang Li knivstakk og kappet hodet av en medpassasjer om bord en Greyhound-buss i Canada. Overfallet på det 22-årige offeret skal ifølge vitner ha skjedd helt uprovosert. Offeret skal ha sittet med høretelefoner og hørt på musikk mens han slumret, da hans sidemann angrep. Etter å ha halshugget ungdommen, skal drapsmannen ha veivet rundt med det avkappede hodet og vist det frem for forbipasserende.

Nå er drapsmannen siktet for forsettelig drap. I lys av hendelsen, fjerner busselskapet nå sin reklamekampanje som man har kunnet se på svære lystavler i Canada. Reklamens poeng var "Det er en grunn for at du aldri har hørt om bus rage".

Ifølge en talsmann fra Greyhound, er selskapet redd for at reklamen kan virke støtende i lys av det som har skjedd, og at den heller ikke lenger er passende.

Air rage er et godt kjent fenomen på flypassasjerer som rett og slett klikker og blir voldelige underveis i luften. Les flere historier om air rage i denne artikkelen.

Les også: Stadig hissigere flypassasjererFlyreisens redselskabinett

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer