Busspassasjer halshugget

- Det er en grunn for at du aldri har hørt om "bus rage", het det i Greyhound-reklamene. Nå må de fjernes.

Busspassasjer halshugget
Publisert
Sist oppdatert

Det var forrige uke at Vince Weiguang Li knivstakk og kappet hodet av en medpassasjer om bord en Greyhound-buss i Canada. Overfallet på det 22-årige offeret skal ifølge vitner ha skjedd helt uprovosert. Offeret skal ha sittet med høretelefoner og hørt på musikk mens han slumret, da hans sidemann angrep. Etter å ha halshugget ungdommen, skal drapsmannen ha veivet rundt med det avkappede hodet og vist det frem for forbipasserende.

Nå er drapsmannen siktet for forsettelig drap. I lys av hendelsen, fjerner busselskapet nå sin reklamekampanje som man har kunnet se på svære lystavler i Canada. Reklamens poeng var "Det er en grunn for at du aldri har hørt om bus rage".

Ifølge en talsmann fra Greyhound, er selskapet redd for at reklamen kan virke støtende i lys av det som har skjedd, og at den heller ikke lenger er passende.

Air rage er et godt kjent fenomen på flypassasjerer som rett og slett klikker og blir voldelige underveis i luften. Les flere historier om air rage i denne artikkelen.

Les også: Stadig hissigere flypassasjerer
Flyreisens redselskabinett

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer