Butikker for barn

Mamma har nok ingen problem med å finne butikker som interesserer, men for junior kan det være verre. Av: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert
Foto: Stine Okkelmo
Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Foto: Stine Okkelmo
Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Hamleys - et barneparadis. Foto: Stine Okkelmo
Hamleys - et barneparadis. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Klær til barn finnes i de fleste større varehus som Marks & Spencer og BhS, men kjedebutikker som Gap og Next har også godt utvalg. Dyrere barnetøy finner du i de store magasinene som Selfridges, Harrods og Harvey Nichols. Barnetøy i England er forresten tax-free for alle.

Leker er en helt annen sak. Hamleys i Regent Street bare MÅ besøkes. Her er det syv etasjer proppfulle av leker, fra Action Man til Barbie til Paddingtonbjørnen. Her kan timer brukes på å gå igjennom ønskelisten til jul. Rundt i butikken står ekspeditørene og tester ut lekene. Ikke den verste jobben du kan ha ved siden av studiene ... Visste du forresten at denne britiske institusjonen i dag eies av en islending?

Ellers har selvfølgelig amerikanerne gjort sitt inntog med Disneystore rett ved siden av Hamleys. Donald Duck genser, Minnie Mus pysj, Disneyfilmer, Langbeinkrus og mye annet dill som gir barn stjerner i øynene.

  • Tilbake til innledningen.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer