Byråene billigst til Bangkok

Flere av våre lesere har ventet utålmodig på en pristest til Thailands hovedstad. Nå er det imidlertid klart: Her kan du se hvor du bør kjøpe Bangkokbillettene dine!

Publisert
Sist oppdatert

Bangkok vokser stadig i popularitet, og er snart et av verdens mest populære reisemål. Vi har sjekket 11 aktører, både nettreisebyråer og flyselskaper, og de fleste tur-retur billettene Oslo-Bangkok ligger mellom 6.000-7.000 kroner.

Det er imidlertid penger å spare på å "shoppe litt rundt" etter de beste tilbudene. Vi testet priser på to tilfeldig valgte uker i vår, og det var store forskjeller fra selskap til selskap. Hele 7.273 kroner skilte den billigste og dyreste reisen mellom Oslo og Bangkok.

Snålt

Mest overrasket ble vi kanskje over prisforskjellene for akkurat den samme flyturen. Reiser du til Bangkok med SAS og Thai Airways den 17. - 24. mars kan du velge om du vil betale 6.922 (Restplass), 6.737(Go to Gate), 6.939 (Travellink), 6.737 (Ebookers) eller 11.879 kroner (SAS). Hvem tilbyr den dyreste billetten? Jo et av flyselskapene selv! Thai Airways averterer med billetter til 5.000 kroner, men det var ikke mulig å oppdrive noen av disse. Forstå det den som kan.

Insiprasjon?

DinSides tur til BangkokHer kan du lese DinSides reisesaker fra Thailand

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.