Byråene billigst til Bangkok

Flere av våre lesere har ventet utålmodig på en pristest til Thailands hovedstad. Nå er det imidlertid klart: Her kan du se hvor du bør kjøpe Bangkokbillettene dine!

Publisert
Sist oppdatert
Flytende marked i Thailands hovedstad
Flytende marked i Thailands hovedstad Vis mer

Byråene billigst til Bangkok

 1. Spar tusener med nettreisebyråer


Bangkok vokser stadig i popularitet, og er snart et av verdens mest populære reisemål. Vi har sjekket 11 aktører, både nettreisebyråer og flyselskaper, og de fleste tur-retur billettene Oslo-Bangkok ligger mellom 6.000-7.000 kroner.

Det er imidlertid penger å spare på å "shoppe litt rundt" etter de beste tilbudene. Vi testet priser på to tilfeldig valgte uker i vår, og det var store forskjeller fra selskap til selskap. Hele 7.273 kroner skilte den billigste og dyreste reisen mellom Oslo og Bangkok.

Snålt

Mest overrasket ble vi kanskje over prisforskjellene for akkurat den samme flyturen. Reiser du til Bangkok med SAS og Thai Airways den 17. - 24. mars kan du velge om du vil betale 6.922 (Restplass), 6.737(Go to Gate), 6.939 (Travellink), 6.737 (Ebookers) eller 11.879 kroner (SAS). Hvem tilbyr den dyreste billetten? Jo et av flyselskapene selv! Thai Airways averterer med billetter til 5.000 kroner, men det var ikke mulig å oppdrive noen av disse. Forstå det den som kan.

Insiprasjon?

 • DinSides tur til Bangkok

 • Her kan du lese DinSides reisesaker fra Thailand

  Vær ditt eget reisebyrå

  Vær ditt eget reisebyrå, og spar penger. Det er vår konklusjon etter å ha sjekket bilettprisene. Ring, be om tilbud og bruk Internett, og du kan spare inn tusenlapper.

 • Restplasser: Bruk DinSides restplasstorg. Her legges det kontinuerlig ut restplassbilletter fra chartermarkedet.

 • Velg riktig reisetidpunkt: Unngå høysesong og rushtrafikk. Reiser du i skoleferiene, må du velge i årets dyreste billetter. Velger du deg senhøst, tidlig vinter og vår, er prisene betydelig lavere. Unngå også å reise på travle dager som fredag, søndag og mandag, og velg de mindre trafikkerte avgangene på formiddagene.
 • Når er reisene billigst?
 • Hold deg oppdatert: Les reisebransjens annonser på Internett og i avisene. Meld deg på nyhetsbrev og tilbudsvarslinger fra nettreisebyråene.

 • Kampanjer: Flyeselskapene kjører jevnlig kampanjer for sine destinasjoner. Særlig åpningsruter er gunstig priset. Hold deg oppdatert og be om å få tilsendt nyhetsbulletiner per brev eller e-post.

 • Velg riktig ferieland: Hvilket land du velger å reise til avgjør også feriebudsjettet. Er økonomi viktig styrer du i vår unna Storbritannia og Euro-sonen og går for USA, Sør- og Latin-Amerika og Thailand.
 • Flere reisetips

  Guide til billigflygningene
  Nettbooking - et sorgens kapittel?

  DinSide tester prisene på dine favorittreisemål:

  Rio: 31.743 i prisforskjell
  Lisboa: Spar tid - eller penger
  Roma: Prissjokk på storbyromantikk
  New York: Hårreisende prisforskjeller


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer