Bytter bleie på barna i flysetet

Bruker spisebrett som stellebord.

BYTTER BLEIE I SETET: Småforeldre har kanskje et mer naturlig forhold til bleieskift enn hva nabopassasjeren på flyet har. Ikke skift bleie i flysetet. Foto: Colourbox
BYTTER BLEIE I SETET: Småforeldre har kanskje et mer naturlig forhold til bleieskift enn hva nabopassasjeren på flyet har. Ikke skift bleie i flysetet. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss vet at det kan være et ork å komme seg på flytoalettet. På lange flyturer er det ofte kø i begge retninger, i tillegg til at gangen er smal.

For småbarnsforeldre kan dette kanskje være ekstra krevende, men det gjør det likevel ikke ok å skifte bleie på ungen flysetet.

– Det hender vi må be småbarnsforeldre om å ikke skifte bleie på ungen i setet. Jeg har opplevd å få levert en brukt bleie i hånden, hvor passasjeren argumenterer med at «men, det er jo bare tiss», forteller Helene Cecilie Sandberg, flyvertinne i Norwegian, til DinSide.

Uvaner på fly: Går du på do i sokkelesten?

Skjer på lengre flyvninger

Bleieskifting i flysetene skjer stort sett på lengre flyvninger, og forekommer dessverre oftere enn det man skulle tro.

Ettersom det ikke er søppelspann i nærheten av flysetet, havner de brukte bleiene ofte i setelommene sammen med magasinene, ifølge flyansatte DinSide har snakket med.

– Vi har stellebord på toalettene, vær så snill å bruk dem. Bytting av bæsjebleier lukter! Passasjerene bruker jo brettene til å spise fra, så dette er veldig ekkelt, mener Mona Haug, flyvertinne i Norwegian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer