Campingmessas dyreste vogn

Stor og dyr eller liten og kjapp?

CAMPINGMESSE PÅ LILLESTRØM: Dethleffs Caraliner er messas dyreste campingvogn. Foto: Per Ervland
CAMPINGMESSE PÅ LILLESTRØM: Dethleffs Caraliner er messas dyreste campingvogn. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har vært på årets caravanmesse som utspiller seg på Norges Varemesse på Lillestøm i disse dager, og tatt tempen på hva campingfolket kan vente seg. Vi har allerede vist deg innsiden av det som er messas dyreste doning: Concorde Liner 1140 til den beskjedne pris av 3,3 millioner kroner.

Vi sier beskjeden fordi prisen faktisk er ganske beskjeden sammenliknet med båtmessas dyreste fritidsdoning: Princess V 62 til 12,5 millioner kroner. For det er jo tross alt fritidsfarkoster vi snakker om, eller?

Men tilbake til landeveien, eller i alle fall campingplassen: På messen har vi både sett på den mest luksuriøse og dyreste campingvogna her til lands, i tillegg til Norges kanskje raskeste campingvogn. Den kan skryte av å takle hastigheter på over 200 kilometer i timen. Mer om det lenger nede i saken.

Campingvogn til en million

Ifølge messearrangøren er Dethleffs Caraliner den dyreste campingvognen som har satt sine hjul på norsk jord. Fullt spekket med alt av utstyr kan du få denne opp i en million kroner. Ikke noen målsetning å gjøre den så dyr som mulig, synes du? Den starter på 525.900 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer