Campingnytt

Velkommen til 184.000 kvadratmeter med campingvogner, bobiler, stæsj og nyheter. Sjekk bildene fra årets campingmesse i Düsseldorf.

Campingnytt
Publisert
Sist oppdatert

Caravanmessen i Düsseldorf kan by på et 184.000 kvadratmeter stort messeområde fylt med campingnyheter og diverse campingprodukter. Til sammen ti messehaller er fylt med produkter fra 500 utstillere fra inn- og utland. Her er campingvogner, bobiler, telt, trender, tilbehør, teknologi, campingutstyr og informasjon fra campingplasser og turoperatører. Arrangøren venter 150.000 besøkere fra inn- og utland i løpet av messeperioden.

>> Klikk her for bilder fra caravenmessen i Düsseldorf

Noe for deg?

Er campingferie noe for deg? (Avsluttet)
Ja(50%) 615
Nei(38%) 470
Kanskje(13%) 155
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Økende popularitet

Salget av campingvogner og bibiler her hjemme er økende, og det åpnes stadig flere campingplasser. Bare i løpet av første halvår i år, åpnet det 19 nye campingplasser i Norge - slik at det nå er totalt 765 campingplasser her i landet. Da skulle det være mulig å finne seg et sted å overnatte ...

De mest kjøpte campingvognene i Norge er av merket Hobby på førsteplass, Knaus på andreplass og Kabe på tredjeplass. Når det gjelder bobiler, er de mest solgte merkene hittil i år Burstner på førsteplass, Fiat på andreplass og Dethleffs på tredjeplass.

Campingmessen/tid og sted:
Caravan Salon Düsseldorf avholdes årlig i Düsseldorf messesenter. Dato for årets messe er 27. august til 4. september. Om du ikke vil reise helt til Tyskland for å hente campinginspirasjon, så er det en mulighet på Norges Varemesse på Lillestrøm helgen 16. til 18. september.

Flere campingartikler på DinSide:

NYHET: Camping stadig mer populært
BILDESPESIAL: Camping i millionklassen
TIPS: Billigste og dyreste campingland
TIPS: Gratis camping i Danmark

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer