Catwalk på stranden

Smått og elegant, frikete og tøft. På Paseo de se-og-bli-sett i Barcelona, viser sommerens helter fram siste mote i strandpåkledning.

Publisert
Sist oppdatert

Badetøyet er smått, både for ham og henne, skal vi tolke tendensene langs den barcelonesiske stranden.

Se bildene:Playastil i Barcelona.

Daglig moteshow på strand-catwalken

Innbyggerne i Barcelona er opptatt av klær og stil, også på stranden. I helgene promenerer barceloneserne i store flokker langs strandpromenaden; gutta lett løse i snippen i åpne skjorter og fete solbriller. Jentene viser hva de er gode for i lavtsittende bukser og høyhælte sandaler. Her og der suser tøffinger avgårde på blades eller boards, iført itzy-bitzy shorts og trange trøyer. Men når man først skal ut i vannet, er man straks mer avslappet. Ørsmå bikinier, minibadebukser og her og der løse skjorter. Småfrikerne sverger til luer, også i sommervarmen.

Farger

Barceloneserne frykter på ingen måte farger: fargene spruter både langs avenyene og langs strandproemaden. Noen velger en en skala og fører denne fra topp til tå, andre kræsjer rebelsk i turkist og oransje. De mest trendy kjører full Brasil; grønt og gult tas ut på sko, badedrakter, gensere. Og når sola svinger seg moteriktig rosa ned i Middelhavet, sørger de tøffeste playa-gutta for å akkompagnere den med bossanova. Heia Ronaldihno, Pelé og Gisele Bundchen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.