Catwalk på stranden

Smått og elegant, frikete og tøft. På Paseo de se-og-bli-sett i Barcelona, viser sommerens helter fram siste mote i strandpåkledning.

Publisert
Sist oppdatert

Badetøyet er smått, både for ham og henne, skal vi tolke tendensene langs den barcelonesiske stranden.

Se bildene:Playastil i Barcelona.

Daglig moteshow på strand-catwalken

Innbyggerne i Barcelona er opptatt av klær og stil, også på stranden. I helgene promenerer barceloneserne i store flokker langs strandpromenaden; gutta lett løse i snippen i åpne skjorter og fete solbriller. Jentene viser hva de er gode for i lavtsittende bukser og høyhælte sandaler. Her og der suser tøffinger avgårde på blades eller boards, iført itzy-bitzy shorts og trange trøyer. Men når man først skal ut i vannet, er man straks mer avslappet. Ørsmå bikinier, minibadebukser og her og der løse skjorter. Småfrikerne sverger til luer, også i sommervarmen.

Farger

Barceloneserne frykter på ingen måte farger: fargene spruter både langs avenyene og langs strandproemaden. Noen velger en en skala og fører denne fra topp til tå, andre kræsjer rebelsk i turkist og oransje. De mest trendy kjører full Brasil; grønt og gult tas ut på sko, badedrakter, gensere. Og når sola svinger seg moteriktig rosa ned i Middelhavet, sørger de tøffeste playa-gutta for å akkompagnere den med bossanova. Heia Ronaldihno, Pelé og Gisele Bundchen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer