Celle eller hotellrom?

Ferie på brød og vann frister ikke, men de reisende beskriver sitt tildelte hotellrom som noe som ligner mest på en kjip fengselscelle.

Publisert
Sist oppdatert

Ferien blir ikke helt det samme uten et greit sted å bo. Det vil de fleste være enige i. Og når det ikke blir som du ønsker deg, bør du klage på stedet. Det gjorde paret som fikk rommet fra helvete på sin Tenerife-reise.

Stinkende og spartansk

De fikk en leilighet i et anneks som ikke var avbildet i katalogen. Der luktet det klorin, murpussen flasset og det var møkkete. Balkongen lå dels under bakkenivå, verandadøren kunne ikke lukkes og det var ingen luftemuligheter. I taket hang en naken lyspære, og sove måtte de gjøre på to sengebenker. Dagen etter ankomst oppsøkte klagerne Star Tours personale og sa fra om manglene med dør og møkk. Ingenting ble gjort, og de ba om annen leilighet. De fikk tilbud om bytte mot mellomlegg på 2.000 kroner, noe de ikke aksepterte. Etter en uke fikk de ny leilighet, og nå krever de prisavslag for uken i den dårlige leiligheten.

Selskapet beklager og betaler

Star Tour fremhever at hotellet er klassifisert til enkel standard under gjennomsnittet på reisemålet, men beklager feilene og manglende renhold. Dette er feil som berettiger prisavslag om de ikke blir avhjulpet, også i følge Reklamasjonsnemnda. I dette tilfellet får klagerne 1.000 kroner i prisavslag per person, samt 50 kroner til dekning av taxiutgifter ved flytting. Dette er et avslag Reklamasjonsnemnda finner passende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer