Charter-trikset gjør det billig

Her kan det være mye å spare.

SYDEN: Om du har tenkt deg til for eksempel Gran Canaria, er det penger å spare om du bestiller på denne måten. Foto: Shutterstock/NTB
SYDEN: Om du har tenkt deg til for eksempel Gran Canaria, er det penger å spare om du bestiller på denne måten. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange lengter etter sol og varme, og selv om en god del nordmenn setter på bremsene i forbindelse med årets sommerferie, viser en undersøkelse at rundt 1,8 millioner av oss har tenkt oss utenlands i sommer.

Høye priser har gjort at ferievanene våre har endret seg, og som vi tidligere har skrevet, er det nå den tradisjonelle charterferien som gjelder.

Men om du vil booke hotellet selv, finnes det en løsning som likevel kan spare deg for en god del hundrelapper, nemlig å bare bestille flybillettene hos charterselskapene.

Det er nettstedet Flysmart24 som har tatt en prissjekk på en rekke avganger i ukene framover, og om du for eksempel ønsker å dra til norgesfavoritten Gran Canaria, er det fort halv pris.

DinSide sjekket for eksempel enveisbillett fra Oslo til Las Palmas en vei 8. april. Med charterfly koster denne billetten drøyt 600 kroner, mens du må ut med 1100 kroner om du drar med rutefly.

Skal vi tro Flysmart24 er det imidlertid mange som har fått med seg denne metoden nå.

- Restplassene våre går virkelig unna. Og det beste av alt er ikke bare at de er billige, men de innebærer også direktefly til reisemålet, sier kommersiell direktør Terje Berge i Finn Reise til Flysmart24.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.