Charterferie: Fikk aldri hotellrom

Det nyforlovede svenske paret fikk aldri hotellrom, da de reiste med Apollo til Hellas.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi har tidligere reist med Apollo, og det har gått bra, men denne gangen ble det total katastrofe, sa Dan Eriksson og Frida Wahlberg til Aftonbladet.

Paret bestilte ferieuken i Hellas i juli allerede i februar, og sikret seg et flott hotellrom med egen balkong - trodde de.

Men da de ankom hotell Aria, viste det seg at aller rommene var utleid. I stedet ble de tilbudt et rom i 1. etasje, som var angrepet av mugg.

Wahlberg er allergisk, og kunne ikke bo på rommet uten å bli syk.

Les også: Måtte sove på stranda

Ble lovet nytt rom

– Når vi forklarte Apollos representant at det var umulig for Frida å være i rommet, lovet han å fikse et nytt rom, sa Eriksson.

– Vi hadde jo dessuten betalt for å få noe betydelig bedre.

Men klokken åtte om kvelden fikk de beskjed at Apollo ikke hadde funnet noe nytt rom til dem.

Til slutt klarte paret selv å finne et ledig hotellrom på et annet hotell. Det kostet dem 600 svenske kroner natten, en utgift de selv måtte betale.

Da de kom hjem, sendte de inn en klage til Apollo og ville ha erstatning for utgiftene de hadde brukt på overnatting. Men Apollo vil bare gi paret 1.000 kroner som kompensasjon fordi de ikke fikk rom med balkong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer