Charterferie for homofile

Star Tour lanserer to homohoteller på Kanariøyene.

Fra Vital Hotel Suites & Spa. Foto: Scott Gog
Fra Vital Hotel Suites & Spa. Foto: Scott Gog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette synes vi er veldig spennende og morsomt å kunne tilby våre gjester, sier Lene Petersson, kommunikasjonsdirektør i Star Tour.

Hun har akkurat fortalt at Star Tour fra neste vinter vil tilby reiser til to homovennlige hoteller på Gran Canaria.

Gay Friendly heter konseptet, og de to hotellene, Bohemia Hotel og Vital Suites Hotel & Spa, ligger i Playa del Inglés.

Bohemia er et nyrenovert femstjerners boutiquehotell med treningsrom og spa. Vital Suites Hotel & Spa er et større hotell, med to svømmebasseng og et spa.

Playa del Inglés er forøvrig et populært reisemål for homofile. Like ved hotellene ligger The Yumbo Centre, et stort shoppingsenter og hjertet av øyas homomiljø.

Internasjonalt

Gay Friendly er altså helt nytt hos Star Tour, og Petersson innrømmer at dette vil være en ganske liten nisje for selskapet. Grunnen til at Star Tour har muligheten til å tilby slike homovennlige hoteller, er at det britiske reiseselskapet Thompson har disse hotellene i sin katalog, og både Thompson og Star Tour har samme eier, TUI. Dermed kan Star Tours gjester også få plass på hotellene.

- Det betyr at det er et internasjonalt miljø på disse hotellene. Her kan homofile feriere med likesinnede, sier Petersson.


Lukrativt marked

Homofile turister er globalt sett en viktig gruppe. Det er fordi de som regel ikke har egne barn, og dermed kan de bruke mer tid og penger på å reise. DinSide har tidligere skrevet om homohotellkjeden Axel Hotels, som har hoteller både i Barcelona og Buenos Aires, begge populære reisemål for homofile. Andre populære reisemål for homofile er Mykonos i Hellas, Sitges, en kystby utenfor Barcelona og San Fransisco.

Forskjellige cruiseselskaper arrangerer jevnlig cruise for homofile, både i Middelhavet og i Karibia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer