Charterferie med alt inkludert

PRISTEST: Spis, drikk og la deg underholde - uten å betale en krone. Vi pristester "all inclusive"-ferier i Tyrkia, Bulgaria og Egypt.>> Dette koster det å bo med alt inkludert

Publisert
Sist oppdatert

Legg lommeboken igjen hjemme, og spis, drikk og nyt ferien ved hotellbassenget. Om du ikke riktig kan legge igjen lommeboken hjemme i Norge, så kan du i alle fall legge igjen pengene i safen - for bor du på "all inclusive"-hoteller trenger du ikke penger i det hele tatt for å komme deg gjennom dagen.

Frokost, lunsj og middag - og kanskje endog litt snacks til gratisdrinken eller kake til ettermiddagsteen: Alt er inkludert. Aktiviteter for store og små, underholdning og moro - det kan du også få inkludert på noen av "all inclusive"-anleggene.

Du slipper å betale regningen der og da - men du har selvsagt betalt for godene på forhånd. Vi har prissjekket "alt inkludert"-tilbudene til de fire største charterselskapene; Apollo, Saga Solreiser, Star Tour og Ving Reiser. Vi har sjekket prisene i Tyrkia, Bulgaria og Egypt - fordi dette er steder stort sett alle disse selskapene har slike hotelltilbud.

Dette er ferien for deg som ikke vil tenke på reisekassen under oppholdet.

>> Dette koster det å bo med alt inkludert

Prisene

Du kan få en uke med fly, hotell og all nødvendig mat inkludert fra 5.098 kroner. Da bor du i dobbeltrom på det som Apollo kategoriserer som trestjerners hotell i Albena, Bulgaria, og reiseperioden er første uken i juli. Det dyreste "all inclusive"-tilbudet i Egypt, Tyrkia eller Bulgaria, får du med Star Tour til Marmaris i Tyrkia: Bo en uke i dobbeltrom på det Star Tour kategoriserer som et 4 pluss-hotell, i perioden 30. juni til 20. juli - og betal 7.945 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer