Charterrabatter

Dette kan du få i barnerabatter hos de fire største charterselskapene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen enkel sak å sette seg inn i barnerabattene – for ikke å snakke om kartlegge hvilket selskap som gir den beste rabatten akkurat når og til den destinasjonen du ønsker å reise. Vi har samlet reiserabattene som de største charterselskapene tilbyr barn på reise. Husk at dette kun gir et generelt bilde av rabattene; dersom du har bestemt reisetidspunkt og reisemål lønner det seg å sjekke rabatter og totalpriser hos flere turoperatører.

Husk at det er regler på hvilke rabatter som kan kombineres; generelt kan du kun få en type rabatt – med unntak av nettrabatt som kan legges i tillegg til de fleste rabatter.

Star Tour

Barn 0-2 år: Reiser for 250 kroner dersom barnet sitter på en voksens fang under flyreisen. Barneseng må medbringes eller leies på bostedet.Lavpris for barn 2-17 år: Gjelder for barn i ekstraseng, på utvalgte hoteller og utvalgte perioder. Gjelder 1-2 uker. Prisene varierer fra bosted til bosted, hvis vi trekker noen generelle linjer ser det slik ut: april til medio juni og medio august til september: fra 595 kroner.medio juni til begynnelsen av august: fra 1.595 kronerAlene med barn: Gjelder for ett barn i alderen 2 til 17 år. Rabatt på utvalgte hoteller og perioder. Gjelder stort sett i perioden april til medio juni og medio august til september. Gjelder 1-2 uker. Priser fra 595 kroner, men 1.895 kroner i de fleste tilfeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer