Charterselskapenes "singelrabatter"

Det er kanskje drøyt å kalle det "rabatt", men du slipper i alle fall å betale ekstra for å bo alene.

Publisert
Sist oppdatert

Om du reiser på pakketur eller på hotellferie; det er alltid dyrere å bo én enn å bo to. Enkeltrommet på hotellet er dyrere enn et dobbeltom delt på to, og single på chartertur må gjerne finne seg i å betale et såkalt "enkeltromstillegg" dersom de ønsker å bo alene. De øvrige prisene i charterselskapenes prislister er beregnet ut i fra at to eller flere bor sammen.

Nå kan single imidlertid nyte godt av såkalte "singelrabatter". Alle de store charterselskapene har slike tilbud. De er gjerne begrenset i tid, sted og antall plasser, men du slipper altså å betale det ellers vanlige enkeltromstillegget. Dette kan ligge på fra rundt 500 til et par tusen kroner.

Her er charterselskapenes "singelrabatter":

Star Tour

Enkeltrom spesial kaller Star Tour sitt tilbud til single. Du kan velge mellom 24 hoteller i sju land, til forskjellige perioder. Du kan reise til Hellas, Tyrkia, Kypros, Marokko, Portugal, Spania og Thailand.

For reiser i sommerhalvåret begrenser reiseperiodene seg stort sett til slutten av april og til første eller andre uken i juni, og fra medio august til siste halvdel av september. Dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet, bør du altså styre unna høysesong og fellesferie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer