Charterselskapenes "singelrabatter"

Det er kanskje drøyt å kalle det "rabatt", men du slipper i alle fall å betale ekstra for å bo alene.

Publisert
Sist oppdatert

Ferie til singelpris

  1. Reis alene sammen med andre
  2. Charterselskapenes "singelrabatter"


Om du reiser på pakketur eller på hotellferie; det er alltid dyrere å bo én enn å bo to. Enkeltrommet på hotellet er dyrere enn et dobbeltom delt på to, og single på chartertur må gjerne finne seg i å betale et såkalt "enkeltromstillegg" dersom de ønsker å bo alene. De øvrige prisene i charterselskapenes prislister er beregnet ut i fra at to eller flere bor sammen.

Nå kan single imidlertid nyte godt av såkalte "singelrabatter". Alle de store charterselskapene har slike tilbud. De er gjerne begrenset i tid, sted og antall plasser, men du slipper altså å betale det ellers vanlige enkeltromstillegget. Dette kan ligge på fra rundt 500 til et par tusen kroner.

Her er charterselskapenes "singelrabatter":

Star Tour

Enkeltrom spesial kaller Star Tour sitt tilbud til single. Du kan velge mellom 24 hoteller i sju land, til forskjellige perioder. Du kan reise til Hellas, Tyrkia, Kypros, Marokko, Portugal, Spania og Thailand.

For reiser i sommerhalvåret begrenser reiseperiodene seg stort sett til slutten av april og til første eller andre uken i juni, og fra medio august til siste halvdel av september. Dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet, bør du altså styre unna høysesong og fellesferie.

Apollo

Med Apollo kan du reise til Apollo Singel-priser om sommeren; disse innebærer at du slipper å betale enkeltromstillegget. Tilbudet gjelder kun på utvalgte hoteller på spesielle destinasjoner, og det er et begrenset antall plasser. Om sommeren finner du tilbudet i Hellas, Portugal, Spania og på Malta.

Saga Solreiser

Bo alene kaller Saga Solreiser tilbudet til sigelreisende. Som hos de andre selskapene slipper du her unna enkeltromstillegget til visse hoteller på visse steder til utvalgte tider. Kreta, Tyrkia, Portugal, Kypros, Spania og Bulgaria står på sommerprogrammet. De fleste tilbudene gjelder fra medio april til slutten av mai og fra slutten av august til september og oktober. Noen av destinasjonene er tilgjengelige med singelpriser også i høysesong. Du kan velge mellom ni reisemål og 18 hoteller.

Ving

Bo alene på chartertur med Ving, uten å betale enkeltromstillegget. Tilbudet gjelder til utvalgte steder og til utvalge tider, og i et begrenset antall plasser. De fleste tilbudene finner du dersom du reiser i april og mai. Ønsker du å reise i de typiske sommermånedene er det kun to hoteller og destinasjoner å velge i; Gran Canaria og Mallorca.

  • Reis alene sammen med andre

  • Tilbake til hovedartikkelen

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer