Color Fantasys flotteste lugarer

Det finnes ikke strippede lugarer uten bad på Color Fantasy; her er laveste lugarklasse trestjerners, og toppklassen er femstjerners med panoramautsikt. Vi har tatt turen om bord og sett på de aller flotteste lugarene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er 966 lugarer om bord den nye Kiel-ferga, hvorav 34 er suiter. Alle disse ligger foran i båten, bak låste korridordører som skjermer beboerne i disse lugarene fra å ha uvedkommende tuslende rundt i gangene. Det er to typer femstjerners lugarer; Fantasy Suites, som er de minste, og rederlugarene, som er de største. Alle disse lugarene ligger på dekk ti og 11.

>> Klikk her for å se bildene av Fantasys flotteste lugarer

Fantasy Suites

Fantasy Suites er 24,5 kvadratmeter store, og alle har selvsagt havutsikt. Her er det sengeplass til fire; det er en dobbeltseng og to sofasenger i hver lugar. I tillegg til dobbeltseng, følger det også andre fasiliteter med om du velger å bo femstjerners; her er flatskjerm-TV, gratis minibar - og du får spise frokost i rolige omgivelser på toppen av skipet, i Observation Club, langt borte fra den ordinære frokostserveringen.

Rederlugarene

Rederlugarene er toppen av kransekaka - eller toppen av colorfantasien. Det finnes kun fire slike lugarer, og disse er plassert helt foran i skipet, med utsikt forover. Det er to rederlugarer på dekk ti og to på dekk 11.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer