Color Line kansellerer til fredag

Lørdag kolliderte Color Lines Superspeed 2-ferge i moloen, og ble sendt til reparasjon. - Nåværende anslag er at skipet vil kunne gå som normalt fra fredag, opplyser selskapet.

TIL REPARASJON: Color Lines SuperSpeed 2 som trafikkerer mellom Larvik og Hirtshals ligger fortsatt til reparasjon, og alle avganger fram til og med torsdag er kansellert. Foto: Heiko Junge / NTB .
TIL REPARASJON: Color Lines SuperSpeed 2 som trafikkerer mellom Larvik og Hirtshals ligger fortsatt til reparasjon, og alle avganger fram til og med torsdag er kansellert. Foto: Heiko Junge / NTB . Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Color Lines Superspeed 2-ferge fikk en bulk i skroget da skipet traff moloen da det skulle legge til kai i Hirtshals i Danmark lørdag, og har siden vært ute av drift.

Også i dag er alle avganger mellom Hirtshals og Larvik kansellert.

Det samme gjelder for i morgen onsdag 31. mai og for torsdag 1. juni.

Skipet ligger nå til havn ved verftet i Frederikshavn, der skadene repareres.

- Der jobbes det så fort det lar seg gjøre, sier Color Lines konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt Erik Brynhildsbakken til Dagbladet.

- Samtidig er vi opptatt av at dette skal gjøres ordentlig og skikkelig, og nåværende anslag er at skipet skal være klart, og vil kunne gå som normalt fra fredag, fortsetter han.

Han sier at deres andre store fokus nå er å ivareta de reisende, og at de som har hatt billetter på strekningen Hirtshals - Larvik, vil få tilbud om å bookes om til strekningen Hirtshals - Kristiansand.

Skipet har plass til 2000 passasjerer, og tar normalt to rundturer daglig, opplyser Brynhildsbakken.

- Dette er en situasjon vi gjerne skulle unngått. Det er mange mennesker som er berørt, og det er vi lei oss for. Vi gjør alt vi kan for å bistå passasjerene våre, sa han til Dagbladet i går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer