Color Line overskjenker gjestene

Sandefjord (NTB): For første gang har skjenkekontrollen vært med Color Line-ferjene mellom Sandefjord og Strömstad. Fylkesmannens kommentar til rapportene er «ikke bra».

Publisert
Sist oppdatert

En rekke brudd på skjenkereglene dokumenteres i rapportene. Dels handler det om overskjenking, dels om skjenking til mindreårige.

Skjenkekontrollen påpeker også at gjestene i buffetrestauranten kan tappe sitt eget drikke uten kontroll av betjeningen, at gjester har drukket medbrakt i baren og at det er delt ut smaksprøver på akevitt og konjakk i taxfree-butikken.

- Ser ikke bra ut

- Den ene rapporten var verre enn den andre. Så det ser ikke bra ut, sier Jarle Jacobsen hos Fylkesmannen i Vestfold til Sandefjords Blad.

Color Line har en uke på seg til å kommentere rapportene. Jacobsen antyder overfor avisen at ferjene kan bli behandlet som et skjenkested, noe som kan bety at samtlige restauranter og barer på skipene kan bli tørrlagt i en periode.

Skjerper kontrollen

Konserndirektør for Color Line Transport Laila Valdal sier at selskapet tar rapportene svært alvorlig.

Hun legger til at det er satt i verk tiltak som skal bedre kontrollen på flere hold. Hun benekter også at bruddene som påpekes i rapportene, skyldes at ferjene aldri tidligere er blitt kontrollert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer