Color Line

Color Line har fem ruter fra Norge til Danmark, Sverige og Tyskland.

Publisert
Sist oppdatert

Color Lines vevsider

RutenettColor Line har kart som viser hvilke strekninger de trafikkerer, sammen med informasjon om avgang- og ankomsttider og priskategorier på ulike dager, på de forskjellige strekningene. Detaljert informasjon finnes i ruteplanen, som kan lastes ned i PDF-format. Informasjonen er lett å finne.

PrisinfoEgne prissider, i tillegg til at du kan benytte billettbestillingen til å sjekke priser. For spesielle tilbud kan du benytte et enkelt søk som leter fram aktuell prisinformasjon. Color Line har i tillegg en veldig god oversikt over hva du finner i tax-free butikken om bord – og til hvilke priser.

SkipeneFlott informasjon om alle skipene, med informasjon om størrelse, byggeår og lignende – sammen med informasjon om restauranter, barer og andre fasiliteter. Interaktivt kart over båten, som du kan navigere deg rundt i og sjekke hvor du finner hva. Det er også en egen oversikt over underholdning på båten; hva og når.

ReisemålsinformasjonHar informasjon om fergeterminalene - som fasiliteter, hvordan du kommer deg dit, kart med mer. Litt varierende grad av informasjon om de forskjellige terminalene. Color Line selger diverse pakker med opphold inkludert, og under disse pakkene finner du lenker til informasjon om destinasjonene - for eksempel Legoland eller hotellet som inngår i pakken. Ellers ingen reisemålsinformasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer