Costa Rica - la pura vida

Costa Rica er et av verdens rikeste reisemål.

Publisert
Sist oppdatert

Trykket inn mellom Atlanteren og Stillehavet, i et av de smaleste landområdene i Latin Amerika, finner du "den rike kysten", eller Costa Rica.

Det er ikke uten grunn at det lille landet blir regnet som en skattekiste når det gjelder natur- og opplevelsesferier. Øko-turismen har virkelig sin grobunn her, og Costa Rica blir sett på som en absolutt verdensleder innen området.

Costa Rica har også 60 år med demokrati på nakken, noe som ikke kan sies å være en fellesnevner for denne delen av verden. Samtidig har landet ingen hær og fremstår som en fredelig oase i forhold til de fleste landene rundt seg.

En skattekiste i opplevelser

Det som virkelig setter Costa Rica på kartet som en attraktivt reisemål, er likevel variasjonen av natur og tilbud du finner i det lille landet. Skillpadder som legger egg på hvite strender, fugler og frosker i farger du ikke fant i førsteklassepenalet, og store villkatter i hver eneste retning kompassnåla peker.

Hold pusten mens du rafter elver i verdensklasse, surfer på begge kyster, ser Arenal-vulkanens konstante utbrudd, bader i boblende gjørme i Rincon de la Vieja eller går tur i tåkeskogen rundt Monteverde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer