Cougar cruise - for eldre damer som liker yngre menn

Den nye datingtrenden har skapt et nytt type cruise.

Courtney Cox spiller i ABCs nye serie Cougar Town, som handler om trenden der eldre damer dater yngre menn. Foto: ABC
Courtney Cox spiller i ABCs nye serie Cougar Town, som handler om trenden der eldre damer dater yngre menn. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vet du hva en cougar er? Det er en dame på 40+ som dater yngre menn.

Denne datingtrenden er veldig omtalt i USA for tiden, og det har til og med kommet en ny tv-serie som heter Cougar Town, der hovedpersonene er damer i slutten av 40-årene som jakter på menn under 30.

I begynnelsen av desember seilte et cruiseskip ut fra San Diego fullt av damer på jakt etter yngre menn. Alle de 300 plassene på International Cougar Cruise var booket opp, skriver Daily Mail.

Det var The Society of Single Professionals og The Singles Travel Company som hadde bestilt de 300 plassene ombord et av cruiseselskapet Carnivals skip. Så populært var cruiset at det var en venteliste for å komme med.

De 300 deltakerne hadde selskap av rundt 1800 "vanlige" cruisegjester, men rederiet fikk bare positive tilbakemeldinger fra de andre gjestene.

Arrangørene planlegger flere cougar cruise neste år - et med utreise fra USA, et med utreise fra Australia.

Cruis med tema

Det er ikke noe nytt at cruiseskip bookes til forskjellige temacruise. Det finnes både dansecruise (hvor man lærer seg selskapsdans), nakencruise, sjokoladecruise (for alle som elsker sjokolade), homocruise, vincruise, slankecruise osv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer