Cowboy for en uke

COWBOY: På hesteryggen over det ville vesten. Sanke krøtter eller flørte med de lokale cowboyene... Verdens kuleste ferieform?>>> Her kan du jobbe som cowboy/cowgirl

Publisert
Sist oppdatert

The Badlands - Prærien med yuccakaktus, solhatt, villsolsikker, huckelberry-busker og præriehunder som piper som marsvin før de skyter seg ned i jordhullene sine som prosjektiler - når de ikke slenger seg bredbeint i sola. Jeg har vært på ridetur og bestemmer meg for at jeg aldri, aldri vil flytte hjem igjen.

- Du må finne deg en cowboy, jenta mi, humrer Ollie, innehaver av Buffalo Gap Guest Ranch and Trailhead og borgermester i småbyen Medora, North Dakota.

Working ranches

Sant og si vet jeg ikke om jeg hadde dugd som ranchkjerring. Men å feriere på en såkalt working ranch, det gjør jeg gjerne.

Rancher over hele USA åpner nå dørene for besøkende som vil prøve seg som cowboy. Eller simpelthen ta en uke på trammen til en working ranch, gå på jakt, sykle, padle, fuglekikke og grille bøffelburgere på bålet.

Nordmannsreiser tilbyr nordmenn ferieturer på rancher i USA.

- Ferier på såkalte working ranches har eksistert i flere tiår. Da bor man på hytter og er med i den daglige driften, som for eksempel innsanking av kveget, sier Elisabeth Stai, produktsjef i Nordmannsreiser til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer