Cowboyer i kunstnerdalen

Buskerud er stedet for kunstnerisk påfyll og kanskje en aldri så liten saloon-slåsskamp i Deadwood City ...

Publisert
Sist oppdatert


Buskerud-kommunene Krødsherad, Modum og Sigdal har slått sine kunstnertilbud sammen og markedsfører seg som Kunstnerdalen. På en rundreise i disse tre kommunene, kan du besøke Blaafarvererket med glass og porselen, Sigdal Museum med folkemusikk i fokus, Th. Kittelsens hjem, Chr. Skredvigs hjem, eventyrslottet Villa Fridheim og den gamle Krøderbanen.

En tur med sistnevne attraksjon, Krøderbanen, kan gjøres enda mer spennende om du tar turen når det blåser opp til slagsmål og togran i Deadwood City ... Deadwood City er intet mindre enn en vaskeekte westernby på Kløftefoss i Modum, bygget i 1991 ... Som reisende på Krøderbanen kan du oppleve å bli utsatt for et togran, eller du kan ta et stopp når du passerer Kløftefoss langs riksvei 280 i bil. I Deadwood City venter slåsskamper, revolverdueller, bankran og mye annen moro. Alt er i regi av Deadwood Citys Westernklubb.

Gå til neste nyhet
Tilbake til hovedartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer