Cruise away med "Inter-sail"

Fri og frank og med nydelig utsikt over fjorden. 1. september lanserer Hurtigruta et kystpass som fungerer som interrailbillett 3 uker til ende.

Trollfjord er en av Hurtigrutas tolv båter.
Trollfjord er en av Hurtigrutas tolv båter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det va den store verden som la te.

Kari Bremnes om hurtigruta i sangen ved samme navn.

Lengter du fortsatt tilbake til interrail- og loffeturen du dro på i Europa med kameratene dine i sin tid? Nå kan du dra en reprise og ta med gutta på "interSail" langs norskekysten i stedet, med magiske Hurtigruta.

1. september lanserer nemlig Hurtigruta et reisetilbud som minner litt om interrail. Da kan man få kjøpt et kystpass som varer i tre uker og som vil gjelde for hele kystlinjen fra Bergen i sør til Kirkenes i nord. Prisene er ennå ikke fastsatt.

Med passet vil du kunne cruise og hoppe av og på skipene når du selv finner det for godt. Passet dekker riktignok bare reisen, så mat og lugar kommer i tillegg. De nye billettene blir videre ikke tilgjengelige under sommerens høysesong. Passet gjelder for alle Hurtigrutas 12 båter, uavhengig av rederi.

- Det skal være mulig å ta et av de 12 skipene uavhengig av hvilket av de to rederiene TFDS og OVDS som drifter båten. Vi har klart å bli enig om en modell som gjør at passasjerene ikke skal trenge å tenke over hvilket rederi og hvilken båt de skal reise videre med. Det eneste du trenger å gjøre er å ringe og sjekke at det faktisk er plass ombord, sier konserndirektør Arne Trengereid til avisen Nordlys.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer