Cruise der du kan drikke så mye du vil

Ny type all inclusive brer om seg.

Drinker i alle farger, men "alt-du-kan-drikke"-pakkene har noen begrensninger. Foto: All over press
Drinker i alle farger, men "alt-du-kan-drikke"-pakkene har noen begrensninger. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cruisebilletter inkluderer som regel både underholdning, mat og aktiviteter om bord. Holder vi de virkelige luksuscruisene utenfor, må likevel gjester betale for all drikke om bord. Det kan fort øke ferieregningen med store beløp om man er av det tørste slaget.

Nå kommer det pakkeløsninger også her. Flere cruiseselskaper innfører nå pakker som gjester kan kjøpe ved ankomst, der du får tilgang til å helle i deg alt du orker underveis! Ja, vi snakker alkohol.

Flere giganter har nå slike tilbud. En av disse er cruisegiganten Carnival. De har introdusert et gjesteprogram på tre av sine skip under navnet My Awesome Bar Program. Nå følger Norwegian Cruise Line etter med all-iclusive drinkpakke på tre av sine 11 skip.

All inclusive: Ikke det samme som "fri flyt"

Hva betyr det?

Hos Carnival kan gjester på Victory, Splendor og Breeze kjøpe seg tilgang til alt de orker drikke for 49,4 dollar per dag (inkludert tips), som vil si rundt 285 kroner per dag. Man må kjøpe programmet for hele cruiset.

Beskrivelsen av pakken hos Carnival ligner på den som gjelder hos andre cruise-aktører, selv om prisene og begrensningene kan variere noe. De som kjøper denne tjenesten får under oppholdet drikke så mye de vil av cocktailer, øl og vin, så lenge varen koster mindre enn ti doller per glass i menyen. Enkelte alkoholfrie varer er også inkludert. Kjøper man drinker som er dyrere, får man 25 prosent rabatt, det samme gjelder for kjøp av hele flasker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer