Cruise på kanten av normalen

Vil du være spion, danse polka eller digger ukulele - det finnes et cruise for de fleste...

Ukulelecruise og andre pussige varianter. Les under.  Foto: sxc.hu
Ukulelecruise og andre pussige varianter. Les under. Foto: sxc.hu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ForbesTraveler som har kommet opp med en liste over de rareste cruisene du kan slenge deg med på. Såkalte theme cruise faller kanskje ikke alle i smak, men kan også være spennende om du er åpen for noe nytt, eller er mer en gjennomsnittelig interessert i et spesielt tema.

Her er listen over årets rareste cruise:

Antikvitets-cruise

Oppdag den antikke verdens skatter og lær hvordan du verdsetter dem på Antiques Roadshow cruise. Cruiset går rundt de greske øyer og langs den Tyrkiske kysten. Du vil være med på å leite gjennom markeder, basarer og kikke i museer, samtidig som deltakerne besøker oldtidsruiner og historiske monumenter.

Med på reisen er eksperter på antikviteter, som vil hjelpe deg med å verdsette dine egne gjenstander og hjelpe deg å finne nye når du er i land.

Mer info: Travel Dynamics

Eklipse-cruise

Startet av et ektepar med stor interesse for astronomi, er eklipsecruiset et unikt tilbud til alle som digger solformørkelser. De lykkelige få som får plass på båten, vil være blant de eneste menneskene i verden som får se de beste solformørkelsene på de beste tidspunktene i Asia. 12 dager på båten vil også by på mange interessante havner i denne delen av verden. En fantastisk reise for den som liker astronomi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer