Cruise til 10 kroner

Finanskrisen gjør at prisene dumpes.

For ti kroner kan du ta med deg en gjest på MSC Cruises i 2009. Det er mange reisemål å velge mellom. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
For ti kroner kan du ta med deg en gjest på MSC Cruises i 2009. Det er mange reisemål å velge mellom. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober skrev DinSide Reise en sak om at cruise kan være den ultimate ferieform for å få krona til å strekke seg lengre i nedgangstider.

Nå viser det seg at cruiseselskaper må ta enda flere drastiske skritt for å lokke nye og gamle kunder til seg. MSC Cruises passasjerer kan nå kjøpe en ferie for så lite som ett pund (cirka ti kroner), skriver den britiske nettutgaven av The Telegraph.

Starter neste uke

Salget av billigbillettene starter på mandag og varer en uke. Hver passasjer som bestiller en fullpris-tur for et cruise i 2009, kan ta med seg en passasjer for kun ti kroner.

- Vi har alltid brukt å ha spesialtilbud rundt juletider, men finanskrisen har tvunget oss til å gjøre det på denne måten, sier en talsperson fra cruiseselskapet til The Telegraph.

Tilbudet gjelder mer enn 100 forskjellige ruter fra mars til november 2009, med varighet på syv, åtte og elleve netter i Europa. Rutene gjelder cruise i Middelhavet og Nord-Europa, med avganger fra Barcelona, Genoa, Venezia, Livorno, Nord-Europa og Baltikum.

Snart er kjempeskipet Oasis of the Seas ferdig

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.