- Cruiset fra helvete

Det ble varmt for cruiseturistene da klimaanlegget sluttet å fungere.

VARM OVERFART: Det ble varmt for flere da deler av Carnival Sunrise-skipets klimaanlegg sluttet å fungere. Foto: Carnival Cruise Line
VARM OVERFART: Det ble varmt for flere da deler av Carnival Sunrise-skipets klimaanlegg sluttet å fungere. Foto: Carnival Cruise Line Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ferien ble ikke helt som planlagt for en rekke cruiseturister som reiste med skipet Carnival Sunrise fra Miami i USA til Florida med stopp på Jamaica og Grand Cayman i slutten av juli.

Sterk sol og varme førte til at deler av skipets klimaanlegg sluttet å fungere, noe som førte til at flere kabiner ble altfor varme, skriver nettstedet Insider.

Dårlig mat og altfor varmt

På Twitter har en av de reisende lagt ut flere bilder av maten, men også med et termometer som viser de høye temperaturene.

- Maten var kvalmende. Isbergsalaten smakte som om den var utgått, kyllingen var smakløs og potetene var bare oppvarmet, skriver personen som også har lagt ved to bilder av en temperaturmåler som viser at gradestokken hadde krøpet over 82 grader fahrenheit innendørs.

Det tilsvarer i underkant av 28 grader celsius.

I Twitter-tråden er det en som kommenterer og hevder han var på samme cruise:

- Jeg er glad for at noen skriver om dette. Jeg var på dette cruiset med min familie, og det var cruiset fra helvete. Carnival bør skamme seg for det de utsatte oss for, skriver personen.

- Ekstrem varme

Overfor Insider bekrefter en representant fra Carnival Cruise Line at seilingen opplevde problemer med klimaanlegget.

- Det påvirket et begrenset antall kabiner og noe av de offentlige områdene på skipet.

I juli ble det registrert rekordhøye temperaturer ved kysten til Florida på rundt 37 grader celsius, rapporterte The New York Times.

- Den ekstreme varmen og rekordhøye havtemperaturer har lagt ekstra press på klimaanlegg både på land og til sjøs, uttaler talspersonen til Insider.

Carnival Cruise Line svarte likevel ikke på spørsmål om hvilke løsninger som ble tilbudt de reisende som ble rammet av varmeproblemene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer