Da Buffy møtte Beverly Hills

Det er riktig så celebert på Londons scener for tiden. I vinter vil stjerner fra Neighbours, Trainspotting og X-files, for å nevne noen, stå på scenen i Londons teaterland - West End. DinSide viser deg hvor og hvordan du kan få oppleve ditt tenåringsidol i levende live.

Publisert
Sist oppdatert

Teater på engelsk kan kanskje virke skummelt ved første tanke men da hjelper det ofte å ha noe kjent å se på, eller se et stykke der du kjenner historien. I When Harry Met Sally (Da han møtte henne) har du sjansen til å slå to fluer i en smekk! Rollene som ble udødeliggjort av Meg Ryan og Billy Crystal skal fylles av Alyson Hannigan, kjent som vampyrjegeren Buffys rare sidekick Willow og korpsnerd i American Pie, og Luke Perry, som knuste pikehjerter i rollen som den mystiske og humørsyke Dylan fra Beverly Hills 91210.

Willow møter Dylan hver kveld på ærverdige Theatre Royal Haymarket hver kveld fra 20. februar, og prøveforestillingene går fra 10. februar. Er du i London akkurat nå kan du forresten få med deg den nåværende Miss Moneypenny, Samantha Bond, i Oscar Wildes A Woman of no Importance på samme sted.

Frister en stjernespekket kveld i teaterbyen kan du lese våre tips for hvor og hvordan du skal bestille billetter her.

Eksen til Angelina

Johnny Lee Miller, som du nok husker som SickBoy i Trainspotting, eller kanskje aller best som Angelina Jolies første ektemann, har hovedrollen når Thomas Vinterbergs Festen settes opp på nyrenoverte Almeida Theatre i Islington. Almeida er kjent for å legge den kunstneriske listen høyt, og for å få store stjerner (Juliette Binoche, Kevin Spacey og Ralph Fiennes, for å nevne noen) til å stille opp for minstelønn. Og det, for en skuespiller er ikke mer enn 250 pund i uken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer