Da Buffy møtte Beverly Hills

Det er riktig så celebert på Londons scener for tiden. I vinter vil stjerner fra Neighbours, Trainspotting og X-files, for å nevne noen, stå på scenen i Londons teaterland - West End. DinSide viser deg hvor og hvordan du kan få oppleve ditt tenåringsidol i levende live.

Publisert
Sist oppdatert
Alyson Hannigan fra Buffy møter Luke Perry fra Beverly Hills 91210 i When Harry Met Sally i London.
Alyson Hannigan fra Buffy møter Luke Perry fra Beverly Hills 91210 i When Harry Met Sally i London. Vis mer


Teater på engelsk kan kanskje virke skummelt ved første tanke men da hjelper det ofte å ha noe kjent å se på, eller se et stykke der du kjenner historien. I When Harry Met Sally (Da
han møtte henne
) har du sjansen til å slå to fluer i en smekk! Rollene som ble udødeliggjort av Meg Ryan og Billy Crystal skal fylles av Alyson Hannigan, kjent som vampyrjegeren Buffys rare sidekick Willow og korpsnerd i American Pie, og Luke Perry, som knuste pikehjerter i rollen som den mystiske og humørsyke Dylan fra Beverly Hills 91210.

Willow møter Dylan hver kveld på ærverdige Theatre Royal Haymarket hver kveld fra 20. februar, og prøveforestillingene går fra 10. februar. Er du i London akkurat nå kan du forresten få med deg den nåværende Miss Moneypenny, Samantha Bond, i Oscar Wildes A Woman of no Importance på samme sted.

Frister en stjernespekket kveld i teaterbyen kan du lese våre tips for hvor og hvordan du skal bestille billetter her.

Da Buffy møtte Beverly Hills


Eksen til Angelina

Johnny Lee Miller, som du nok husker som SickBoy i Trainspotting, eller kanskje aller best som Angelina Jolies første ektemann, har hovedrollen når Thomas Vinterbergs Festen settes opp på nyrenoverte Almeida Theatre i Islington. Almeida er kjent for å legge den kunstneriske listen høyt, og for å få store stjerner (Juliette Binoche, Kevin Spacey og Ralph Fiennes, for å nevne noen) til å stille opp for minstelønn. Og det, for en skuespiller er ikke mer enn 250 pund i uken.

Gillian Anderson vender tilbake til Londonscenen for å spille en kunstner med nervøst sammenbrudd i Rebecca Gilmans The Sweetest Swing In BaseballRoyal Court Jerwood Theatre Downstairs. Stykket har premiere 31. mars, og prøveforestillinger går fra 25 mars. Du kan bestille billetter fra 26. januar.

80-talls

Husker du Neighbours? 80-tallsikonet Jason Donovan er tilbake på Londons scene i den spektakulære familiemusikalen Chitty Chitty Bang Bang. Her får du stifte bekjentskap med både flygende biler, skumle barnefangere - og, de aller dyreste stjernene, et vaskeekte hundekobbel som entrer scenen hver kveld.
Jason gjester Chitty Chitty Bang Bang på London Palladium til slutten av februar.

Oskar vinner Jim Broadbent ser du i The Pillowman på National Theatre. Foto: Ivan Kyncl
Oskar vinner Jim Broadbent ser du i The Pillowman på National Theatre. Foto: Ivan Kyncl Vis mer


Oskarvinner Jim Broadbent (Iris, Moulin Rouge) har hovedrollen i Martin McDonaghs rystende stykke om barnemord, literatur og totalitære regimer The PillowmanNational Theatre. Stykket går til slutten av mars, og det er fremdeles noen få ledige billetter igjen!

For de som liker å planlegge i god tid, kan vi røpe at Richard Dreyfuss og komikeren Lee Evans skal spille hovedrollen i Mel Brooks komiske musikal The Producers på Theatre Royal Drury Lane til høsten.

Frister en stjernespekket kveld i teaterbyen kan du lese våre tips for hvor og hvordan du skal bestille billetter her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer