Da gangster Tours

Publisert
Sist oppdatert

Klikk deg videre til neste: Al Capones blodige fotspor i Chicago

San Pedro-fengselet

San Pedro-fengselet i Bolivias hovedstad La Paz huser sjefene for kokainrutene i Sør-Amerika og massemordere. Hvis du tør. Fengselet er ordnet slik at de mektigste fangene ordner egne "leiligheter" hvor også familiene deres kan bo. Fengselet tar i mot nysgjerrige turister og pengene fordeles mellom voktere og fanter.

Hva: Rundtur i San PedroHvor: La Paz, BoliviaPris: VariabeltLes mer: Kokainsjefenes verden

Klikk deg videre til neste: Klikk deg videre til neste: St. Paul, byen der hallikene, bankranerne og kidnapperne bodde når de ikke var i fengsel

Untouchable Tours

Big Julie, Ice Pick, Al Dente og Louie tar deg med rundt i fotsporene til blant andre Al Capone i Chicago. Al Capone var sønn av et par som innvandret til USA og Chicago fra Napoli. Han ble som sjetteklassing med i en beryktet gjeng og gjorde karriere innen spritsalg, hallikvirksomhet, gambling og mord. I 1927 var Capone 28 år og god for utrolige 100 millioner dollar. Untouchable Tours tar deg blant annet med til åstedet for den såkalte Sankt Valentines-massakren hvor et medlem av en rivaliserende bande ble skutt med maskinpistol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer