Sykkelbloggen del III:

Dag 15 til 22

Da jeg kom til Bodø, var jeg overbevist om at dette skulle jeg klare. Sjekk historiene og bildene fra ferden gjennom ville og vakre Nord-Norge.

VELKOMMEN TIL NORD-NORGE: Landskapet kan ta pusten fra enhver. Det ble mange stopp for å fotografere på siste tredjedelen av turen.
VELKOMMEN TIL NORD-NORGE: Landskapet kan ta pusten fra enhver. Det ble mange stopp for å fotografere på siste tredjedelen av turen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSides teknologiredaktør Bjørn Eirik Loftås vant over elementene - og kondisen. På 22 dager tilbakela han de 180 milene fra Jessheim til Tromsø, på en billig sykkel fra Coop Obs.

Les også:Del I: Dag 1-6Del II: Dag 7-22

29. mai (dag 15): Fra Sandnessjøen til Jektvik

Jeg sov ikke så godt i natt som jeg pleier. Våknet i 0530-tiden og var helt tett i nesen og tørr i halsen. Jeg hadde satt på panelovnen for å få tørket klærne mine før jeg la meg, og det var rett og slett fryktelig varmt på motellrommet. Alt var knusktørt, inkludert luften, så her gjaldt det å skru av varmen og få opp vinduene.

Ute skinte solen, og jeg vurderte om jeg bare skulle kle på meg og sykle i vei. Det ville imidlertid ikke ha noen stor hensikt, for jeg skulle ta en hurtigbåt fra Nesna til Stokkvågen kl 17 på ettermiddagen (eneste avgang i dag), og til Nesna var det bare 3,3 mil. Jeg dro derfor dyna godt oppunder nesa og sloknet relativt kjapt igjen - takket være at temperaturen begynte å normalisere seg litt.

Spiste fin frokost på motellet, tre brødskiver med meierismør og røkelaks. Deretter gikk jeg på rommet og slappet av litt igjen. Var ikke på veien før kl 11.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer