Sykkelbloggen del II:

Dag 7 til 14

Fantastiske dager på sykkelsetet - gjennom et landskap som viste seg å være skapt for en syklist med god tid og sans for vill og vakker natur.

VILT OG VAKKERT: Den andre uka på sykkelsetet, og både vær og landskap blir bare finere og finere. Helgeland er dessuten fantastisk sykkelvennlig.
VILT OG VAKKERT: Den andre uka på sykkelsetet, og både vær og landskap blir bare finere og finere. Helgeland er dessuten fantastisk sykkelvennlig. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSides teknologiredaktør Bjørn Eirik Loftås vant over elementene - og kondisen. På 22 dager tilbakela han de 180 milene fra Jessheim til Tromsø, på en billig sykkel fra Coop Obs.

Les også:Del I: Dag 1-6Del III: Dag 15-22

21. mai (dag 7): Fra Kvikne til Orkanger

Nok en god natt i hotellseng, og for første gang på turen brukte jeg vekkerklokke. Kl 0640 stod jeg i dusjen, og kl 0710 ble jeg intervjuet på direkten om sykkelprosjektet på God Morgen Norge. Jeg har vært fast dataekspert i programmet siden 2003, og nå var de nysgjerrige på hvordan det har gått med meg.

Jan Øyvind Helgesen oppfordret seerne til å følge bloggen på DinSide.no, og etterpå fikk jeg et par sms-er fra vilt fremmede som ønsket meg lykke til videre. Det har jeg også fått tidligere på turen. Hyggelig at folk er engasjert!

Spiste to store blingser med makrell i tomat til frokost, og smurte med meg fire til med skinke og ost. Prøvde også å spise et bløtkokt egg, men gav opp. Det er på ingen måte noe jeg vanligvis spiser frivillig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer