Dagstur til Göteborg

Det er tidlig morgen på bussterminalen i Oslo. Vi skal på dagstur til Göteborg. Pris? 190 kroner tur-retur, takk.

Publisert
Sist oppdatert

190 kroner. Hva får du for det? Knappe fire øl på pub (hvis ølet er billig), togreise Oslo-Hamar én vei, tre kinobilletter eller tur-retur Oslo-Gardermoen med flybussen.

- Eller du kan snuse inn vårlig storbypuls i Göteborg. På dagstur med Säfflebussen reiser du tur-retur Oslo-Göteborg for 190 kroner per person. Du har seks avganger og seks returer å velge i – hver dag.

Du kan få opptil 16 timer og 40 minutter i Göteborg, med avreise fra Oslo 0630 og hjemkomst 0635. Da får du også med deg litt natteliv på kjøpet.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen

Säfflebussen

Det er onsdag morgen, og vi trodde ikke i utgangspunktet at det ville være veldig mange passasjerer som meldte seg for reise til Göteborg klokken 0830. Overraskende er det derfor at det faktisk er en del mennesker som stiger om bord Säffleekspressen på Galleriet i Oslo. Det er eldre, unge, enslige og vennepar på tur.

Turen med Säfflebussen tar tre timer og 45 minutter. Dette er faktisk raskere enn toget, som bruker drøye fire timer. Nor-Way Bussekspress kjører også denne strekningen, men bruker fire timer og 15 minutter. Reisen med Nor-Way Bussekspress koster 155 kroner én vei, toget koster fra 187 kroner én vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer