Sommerferie

Danker ut Oslo

Hit vil nordmenn gjerne reise i sommer.

SPANSKE GLEDER: Alicante og kystområdene omkring suser opp på nordmenns drømmeliste for sommeren.
SPANSKE GLEDER: Alicante og kystområdene omkring suser opp på nordmenns drømmeliste for sommeren. Vis mer
Publisert

Nordmenns reisevaner og -drømmer er i ferd med å endre seg igjen. Etter to år med norgesferie er det stadig flere som vil legge ferien til utlandet i sommer.

Oslo, Bergen, Tromsø og Trondheim tok de fire øverste plassene på nordmenns reisesøk for sommeren på Google i fjor vår. Nå er lista klart endret.

Mest populært

Borgen Castillo de Santa Bárbara og den gamle bydelen El Barrio er to av grunnene til at Alicante i Spania har overtatt Oslos førsteplass denne sommeren.

Mens Tower Bridge og Tower of London sammen med shoppingmuligheter og mange andre attraksjoner har brakt den britiske hovedstaden London opp på andreplass.

Men det er ikke bare Europa som frister. Mange er klar for langtur til Thailand og til Bangkok, viser lista, som har byen med nær seks millioner mennesker på bronseplass.

Spanske Malaga havnet på fjerdeplass på søketoppen der Oslo er skjøvet ned til en niendeplass, med Longyearbyen på Svalbard på plassen foran.

Vi endrer reisevaner

Undersøkelsen dreier seg om reiser mellom 1. juni og 31. august i år sammenlignet med søk etter reiser i samme periode i fjor

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer