Danmark for barn

Det er populært å dra på familieferie til Danmark. Denne guiden presenterer attraksjonene det kan være verdt å få med seg i løpet av ferien.

Publisert
Sist oppdatert

Det er deilig å være norsk i Danmark, og kanskje enda deiligere å være barn. Det nærmest kryr av forlystelser, dyrehager, fornøyelsesparker og annet som setter en spiss på sommerferien for ungene. Her har vi laget en oversikt over de største attrakjsonene på Sjælland, Fyn og Jylland.

Merk! Dette er ingen fullstendig oversikt. Har du noen gode forslag til attraksjoner, kan du tipse om dette i diskusjonsforumet under. Alle priser er oppgitt i danske kroner. Alle foto er attraksjonenes egne.

SJÆLLAND, Lolland og Falster

Tivoli i København

Ingen over, ingen ved siden. Dette er paradiset for ungene, og ligger midt i byen. Årets store nyhet er Himmelskipet, en 80 meter høy karusell som gir fantastisk utsikt over Kongens by. Ellers er det selvsagt andre karuseller, radiobiler, berg- og dalbane og mye mer.

Hvor: Midt i København, ved siden av HovedbanehallenSesong: 12. april til 29. september. Også åpen i desember, men da er ikke alle attrakjsonene åpne.Priser: Entré - 75 kroner for alle over 12 år, 35 kroner for barn under 12, gratis for barn under to år. Et turpass med ubegrenset tilgang til forlystelsene koster 200 kroner for voksne og 150 kroner for barn.På nett: Tivoli

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer