Danmark

Dyreparker, tivoli og badeland. Her er priser og informasjon om de største danske familie- og fornøyelsesparkene.

Publisert
Sist oppdatert

Tivoli

2005 er 200-års jubileum for eventyrfortelleren H. C. Andersens fødselsdag. Dette markeres over hele Danmark; også i Tivoli.

Årets nyhet i Tivoli er forestillingen "Et Tivoli Eventyr", som er et show med spesialeffekter, lyd og lys, hvor over 5 meter høye, projiserte, lysende dukker beveger seg over kveldshimmelen etter mørkets frembrudd. Hver dukke representerer et av Andersens eventyr, og akkompagneres av historiefortelling og musikk av Londons symfoniorkester. Forestillingen har premiere 14. mai, og spilles hver kveld unntatt fredager.

Sesong: 15. april til 25. september. I tillegg er det julemarked med åpne attraksjoner i perioden 11. november til 30. desember.

Priser:Entré voksen: 68 DKK (for alle over 12 år).Entré barn: 35 DKK (3-11 år). Barn under tre år går gratis.

Tillegg for attraksjoner: Ja, du må kjøpe turpass. Dette koster 195 DKK for alle fom. 12 år, og 100 danske kroner for barn.

Hvor: Vesterbrogade, ved Rådhusplassen i København sentrum.

    Ekstern lenke: Parkens nettside

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer