Danmark

Hvert år er det stor spenning knyttet til hvilke nyheter fornøyelsesparkene har klekket ut for kommende sesong. I Danmark i år kan du oppleve Dæmonen og Falken, to spreke berg- og dalbaner.

Publisert
Sist oppdatert

Tivoli i København

Mange nordmenn har et kjært forhold til klassiske Tivoli, men parken fornyer seg også. I år tilbyr de Dæmonen, en ny og sprek berg- og dalbane.

Sesong: 16. april til 19. september. Priser: Varierer med sesong. Her er priser for høysesong, som er fra 18. juni til 15. august. Entré voksen: 65 danske kroner.Entré barn (3-13): 40 DKK i sommerferien, 35 DKK utenfor skoleferien. Tillegg for attraksjoner: Ja, betal turpass som koster 195 danske kroner og få adgang til alle forlystelser. For 145 DKK får du adgang til det meste bortsett fra de største attraksjonene. Du kan også kjøpe turbilletter for 15 DKK per stykk. De ulike attraksjonene vil så koste deg mellom en og fire turbilletter.Hvor: København

Nettsted Tivoli

Dyrehavsbakken

En drøy mil utenfor København ligger Bakken, som ifølge parken selv er verdens eldste fornøyelsespark, fra 1583. En av attraksjonenen er den 72 år gamle trebanen fra 1932, i tillegg til 35 kjørende forlystelser, musikk, underholdning og diverse spisesteder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer