Danmarks hyggeligste badeby

Bli med på sightseeing i Danmarks kanskje hyggeligste badeby.

Publisert
Sist oppdatert

Sæby ligger ut til Kattegat på østkysten av Nordjylland, om lag 70 kilometer sør for Skagen, eller ti kilometer sør for Fredrikshavn. I motsetning til Vesterhavet er Kattegat et rolig hav. Og kanskje nettopp fordi Sæbys strender går ut i Kattegat er byen aller best egnet for barnefamilier og de som liker å ta det med ro.

Skroll ned for mer.

Liten partyfaktor

Høy partyfaktor finner du ikke her. Til gjengjeld finner du koselige smårestauranter, hyggelige gater og hus, rolige handleturer, sol og strand - og selvsagt - billig mat og drikke.

Men Sæby er ikke bare en sommerlig badeby. Allerede fra påsketider er turistene nemlig på plass. De tramper rundt i de hyggelige gatene, handler litt, går en tur på stranden eller i parken, eller inntar et måltid i en av restaurantene på havnen.

KLIKK HER FOR Å SE ALLE BILDENE AV DANMARKS KANSKJE HYGGELIGSTE BY

Slik kan du bo

Sæby har et par enkle hotellalternativer. Dessuten finner du et par campingplasser i utkanten av byen. Men mest vanlig er det nok å leie et sommerhus i nærheten av byen. De største sommerhusområdene finner du i Nørreklit, Sønderklit og Lyngså. Bor du her, er det om lag en mil til Sæby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer