Danmarks største turistattraksjoner

Tivoli i København har 160-års jubileum i år, og det er ingen tvil om at den københavnske fornøyelsesparken er populær. Den er faktisk Danmarks mest besøkte turistattraksjon.

Publisert
Sist oppdatert

3.764.000 besøkte Tivoli i den danske hovedstaden i fjor. Dette er over 1.2 millioner flere besøkende enn hva nummer to av Danmarks største turistattraksjoner kan skryte av, og atskillig millioner flere enn det vårt største tivoli, Tusenfryd, kan skryte av.

Vi har listen over de 25 mest besøkte turistattraksjonene i Danmark, og det er tydelig hva vi liker å gjøre når vi er i Danmark: Vi vil ha det moro med familien.

Skroll ned for listen med de ti største turistattraksjonene. Klikk her for å se resten av 25 på topp-listen.

1: Tivoli, København (3.764.000 besøkende) Tivoli feirer 160-års jubileum i år. Da parken åpnet for 160 år siden, hadde den to fornøyelser på by på: En hestedreven karusell og en berg- og dalbane. I dag har parken 25 attraksjoner, hvorav den mest populære er Bjergrutschebanen fra 1914.

2: Dyrehavsbakken, Klampenborg (2.500.000 besøkende)Bakkens, eller Dyrehavsbakkens, historie skriver seg helt tilbake til 1583, og den sies å være verdens eldste fornøyelsespark.

3: Legoland, Billund (1.580.000 besøkende)Mer enn 50 millioner legoklosser og drøye 50 attraksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer