Dansecruise uten dansemusikk

Det ble ikke mye swing på sakene da musikkattraksjonen på dansecruiset uteble.

Dansecruise uten dansemusikk
Publisert
Sist oppdatert

Klagerne hadde gledet seg til den dansende helgeturen på Hurtigruten. Skuffelsen var stor da hovedattraksjonene uteble, og den musikalske erstatningen var bedrøvelig.

Busserulls og Beatles

Hovedattraksjonen på danse-weekenden skulle være Tre Busserulls og et Beatleskonsept. Da klagerne bordret Hurtigruten, hadde imidlertid Tre Busserulls forlatt skipet. Erstatningen var et ukjent band som ifølge klager spilte i 30-45 minutter den ene kvelden. Den andre kvelden var det overhodet ikke noe dansemusikk.

Klager skriver at helgen ble fullstendig bortkastet, at han hadde andre ting han heller skulle ha gjort – som han ofret med stor forventning til Danseweekenden.

Delvis medhold

Klageren krever å få dekket hele reisens pris, i tillegg til en erstatning pålydende 5.000 kroner.

Atlantic Reiser som solgte turen, beklager at musikken ikke var som lovet – og unnskylder hendelsen med kommunikasjonssvikt i Ofoten og Vesteraalens Dampskibsselskap. De har tilbakebetalt klagerne 75 prosent av reisens pris.

Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser vurderer den manglende dansemusikken som en vesentlig mangel – i og med at dette var hovedgrunnen til at klagerne tok denne turen. De anbefaler at klagerne får refundert hele reisens pris, men innrømmer ikke klagerne erstatning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer