Danskebåtens beste og billigste

Se de flotteste og de rimeligste lugarene på Stena Saga.

LUGARSJEKKEN: Det beste på Stena Saga: Captain's Class minisuite med fire sengeplasser. Foto: Per Ervland
LUGARSJEKKEN: Det beste på Stena Saga: Captain's Class minisuite med fire sengeplasser. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du reise med en av utenlandsfergene i sommer, enten til Tyskland eller Danmark, men vet ikke helt hvilken? Eller kanskje du bare lurer på hvordan de billigste lugarene ser ut - eller hvordan du kan cruise i sus og dus i de aller flotteste lugarene ombord?

Vi har tatt runden hos utenlandsfergene som seiler fra Oslo, og sett på de billigste og de dyreste lugarene. Først ute var Kiel-båten Color Magic, nå er turen kommet til Stena Lines danskebåt Stena Saga.

Stena Saga

Stena Line trafikkerer strekningen Oslo-Fredrikshavn, og etter at Color Line la ned jyllandslinjen fra Oslo i mai 2008, er Stena Line enerådende på strekningen fra hovedstaden til Jylland. De seiler tur-retur sju dager i uka i sommersesongen, og seks dager i uka ellers i året. Og Stena Saga står for all transport på strekningen; det er nattseiling fra Oslo til Fredrikshavn, og dagseiling på returen.

Stena Saga er bygget i 1981, og er senere pusset opp i to omganger; en i 2003 og sist i 2005 - hvor fellesområdene fikk en oppgradering.

Vi har vært ombord og sett på de flotteste og de rimeligste lugarene. Du kan se bilder av de ulike lugarene i bildegalleriet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer