De 12 beste strendene

En strand i måneden? Et britisk reisemagasin har funnet den ideelle strandkalenderen for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Det britiske reisemagasinet Good Holiday Guide sier de har besøkt 1.000 strender i 120 land. Fra dette utvalget har de funnet frem til de 12 beste strendene for et år med sand, sol og sjø - en for hver måned. Det skriver PRWeb.

 • Her er tips som kan hjelpe deg å finne frem til disse strendene.
 • Januar

  Årets første måned bør du reise til Zanzibar og Ras Nungwi beach. Zanzibar er kjent som Krydderøya, og ligger utenfor kysten av Tanzania. Stranden her gir deg en drømmeopplevelse, skal vi tro det britiske bladet.

  Februar

  Frosne februardager tilbringer du best i Vietnam på Nha Trang-stranden. Kulturelle opplevelser er inkludert, og den seks kilometer lange stranden er kjent for klart vann omkranset av kokospalmer.

  Mars

  Vinterferie i fjellet? Neida - finn heller de hvite dynene langs White Bay på de britiske Jomfruøyene i Karibia. Strendene på Jomfruøyene er kjent for å være flotte, og lite utbygd i karibisk sammenheng. Ren og nesten uberørt luksus på en øy du faktisk kan leie!

  April

  Lek Robinson Crusoe blant skilpaddene på Turtle Beach på øya Pulau Perhentian Kecil. Øya ligger utenfor østkysten av Malaysia, i Sør-Kina havet. Stort sett uberørt hav gir utmerkede forhold for dykkere.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer