De beste all-inclusive hotellene

Ferie uten å løfte en finger? Da bør du sjekke denne listen.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du ta den helt ut i neste ferie, og bestille rom på et all-inclusive hotell? Da bør du sjekke ut hotellene som er plukket ut som verdens beste all-inclusive hoteller i TripAdvisors Travellers' Choice Awards 2008.

Det er Tripadvisors brukeres anmeldelser og poenggiving som har resultert i listen over de ti beste luksushotellene der all mat og drikke er inkludert.

Merk at mange mener all-inclusive er en lite samvittighetsfull måte å feriere på, fordi lokalbefolkningen får liten økonomisk nytte av turistene som blir på hotellet hele ferien, spesielt hvis hotellet er utenlanskeid. Er du opptatt av at ditt besøk skal bidra til den lokale økonomien, bør du velge et mindre hotell, og gjerne forhøre deg om hvordan lokalbefolkningen drar nytte av hotellets drift.

Ja til Karibia

Ønsker du deg en ferie der du omtrent ikke behøver å løfte en finger, er det først og fremst til Karibia du bør reise, skal vi stole på denne listen.

Europeiske all-inclusive hoteller glimrer med sitt fravær blant topp ti. Nå behøver ikke det bety at ingen av de europeiske er verdt et opphold. De fleste av Tripadvisors brukere er nemlig amerikanere, og de ferierer først og fremst i Karibia, som jo ligger mye nærmere hjemstedet enn Europa gjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer